Syksyn 2017 keikat julkaistu

Syksyn 2017 keikkakalenteri on julkaistu. Kiirettä pitää tänäkin syksynä. Nähdäänhän mahdollisimaan monta kertaa syksyn aikana!? Kuvan listan lisäksi on vielä tulossa joitain yksittäisiä keikkoja sekä koko Joulu Tähti -kiertue. JT-kiertue julkaistaan myöhemmin syksyllä.


Pekalta Joulusatu-cd, ”Pikkuenkeli ja aasi”

Pekka julkaisee pikkuenkeli-ja-aasi-kansikuva-nelioJoulun Tähti 2016 -kiertueen kunniaksi joulusatu-cd:n! ”Pikkuenkeli ja aasi” -satu on Pekan kirjoittama ja lukema, noin 10 minuuttia kestävä satu, joka sopii perheen pienimmille. Sadun lisäksiä levy sisältää Joulun Tähti -cd:n hitit ”Tiellä ken vaeltaa” ja ”Joulun tarina”.

Levy on ohuessa pahvitaskussa, joten se on helppo lähettää vaikka postissa joululahjana.

Levyn hinta on 7€, ja jos ostat vähintään 2 kpl, se on 5€/kpl. Levyä voi ostaa näiden nettisivujen Kaupasta tai Joulun Tähti -konserteista.


Joulun Tähti 2015 -kiertue alkaa!

Pekka Laukkarinen trio Joulun Tähti -kiertueelle
Suosittu lasten tv-kasvo, muusikko Pekka Laukkarinen lähtee trionsa kanssa Joulun Tähti –kiertueelle 30. marraskuuta aina 18. joulukuuta asti. Triossa soittaa Laukkarisen lisäksi kielisoitinspesialisti Matti Laitinen ja kosketinsoittaja Leevi Helo.
Konsertit ovat kaikenikäisille suunnattuja iloisia konserttihetkiä tuttujen joululaulujen äärellä. Laulut ovat sovitettu hyväntuulisesti ja koskettavasti niin että niistä on iloa niin lapsille kuin aikuisillekin.
Pekka Laukkarinen trio julkaisi vuoden 2012 kiertueen tiimoilta Joulun Tähti cd-levyn, jonka suosio oli niin suuri, että ensimmäinen painos myytiin loppuun jo kiertueen aikana.
Pekka Laukkarinen on tullut eräänlaiseksi ”sensaatioksi” alakoulukonserteillaan, joita on viimeisen viiden vuoden aikana ollut jo yli tuhat ympäri Suomea. Kyseiset ”Lempparikonsertit” ovat vanhoista tutuista lastenlauluista koottuja kokonaisuuksia, joissa on mukana paljon iloa ja vauhtia. Alakoulukonsertit ovat tunnettuja korkeasta musiikillisesta laadustaan ja soitinten suuresta määrästä.
Pekka Laukkarinen on ollut yksi kysytyimmistä artisteista Suomessa. Vuonna 2012 hän oli Teoston tilastojen mukaan Suomen kolmanneksi eniten konsertoiva artisti. Vuodesta 2008 asti hän on toiminut myös MTV Juniori –kanavan ruutukasvona ja juontanut useita eri lastenohjelmia. Hänen juontamansa ohjelma on ollut kaksi kertaa Kultainen Venla –ehdokkaana (paras lasten- ja nuortenohjelma: Onnenpäivä 2010, Sherlock 2012). Matti Laitinen on multi- instrumentalisti, joka on erikoistunut akustisiin kielisoittimiin. Hänen Freija-yhtyeensä levy SydänJuurilla voitti Emma- palkinnnon 2011 (paras etno-albumi). Leevi Helo on yleisölle tuttu mm. Pro Fide –yhtyeen entisenä pitkäaikaisena kosketinsoittajana.
Joulun Tähti –kiertue 2015:
30.11 Vantaa, Myyrmäen kirkko, klo 18.00, vapaa pääsy
2.12 Kauhava, kirkko, klo 18.00, vapaa pääsy
3.12 Alahärmä, RouadHouse, klo 19.00 vapaa pääsy
4.12 Kortesjärvi, Liikuntatalo, klo 20.00, vapaa pääsy
7.12 Tampere, Linnainmaan srk-keskus, klo 18.30, vapaa pääsy
8.12 Huittinen, kirkko, klo 18.00, vapaa pääsy
9.12 Pori, Länsi-Porin kirkko, klo 18.00, vapaa pääsy
10.12 Vaasa, kirkko, klo 18.00, vapaa pääsy
11.12 Kankaanpää, kirkko, klo 19.00, vapaa pääsy
14.12 Jyväskylä, Kortepohjan kirkko, klo 18.00, vapaa pääsy
15.12 Valkeala, kirkko, klo 18.00, vapaa pääsy
16.12 Lempäälä, Pyhän Birgitan kirkko, klo 18.30, vapaa pääsy
17.12 Porvoo, Pikkukirkko, klo 18.00, vapaa pääsy
18.12 Keitele, Liikuntahalli, klo 18.00, vapaa pääsy

Lisätiedot:
Ohjelmatoimisto Kristalli Johanna Vauto 045 – 114 6919 johanna@ohjelmakristalli.com


Ohjelmatoimisto Kristallista Pekan keikkamyyjä

Pekka Laukkarinen ja Ohjelmatoimisto Kristalli on tehnyt yhteistyösopimuksen ja jatkossa Pekan kaikki konsertit kulkevat Kristallin kautta. Aiemmin Ohjelmatoimisto Kristalli on vastannut Pekka Laukkarinen Trion Joulun Tähti -kiertueesta. Tästä eteenpäin Pekan saa keikalle osoitteesta johanna@ohjelmakristalli.comKeikkamyynti


Uusi Unelmia-albumi julkaistiin 16.11.2014!

Pekka Laukkarisen uusi sooloalbumi Unelmia julkaistiin Maata Näkyvissä -festareillaPekka Laukkarinen: Unelmia Turussa 16.11.2014. Kyseessä on Pekan neljäs sooloalbumi, joka sisältää pääosin hänen omaa tuotantoaan.

Edellisestä omaa musiikkia sisältävästä Gloriaa -albmista on kulunut kuusi vuotta. Viime vuosien aikana Pekka on tehnyt pari lastenmusiikkilevyä, Lempparilevy ilmestyi vuonna 2010 sekä koko perheen joululevyn, Pekka Laukkarinen Trio – Joulun Tähti vuonna 2012.

Unelmia-albumia voi tilata mm. näiden sivujen kaupasta!


Pekka Suomen 3. eniten keikkaileva artisti!

Teosto ry:n julkaiseman tilaston mukaan Pekka on Suomen kolmanneksi eniten keikkaileva artisti. Tilastoinnissa on laskettu vuoden 2012 konsertit, joita Pekalla oli noin 250. Missä Pekka tänään konsertoi, käy katsomassa se Keikkakalenterista.


”Minun Käteni Soi” -laulusta tanssivideo

Tiina Lähdekorpi on tehnyt Australiassa hienon tanssivideon Pekan versiosta ”Minun käteni soi” -biisistä. Käy ihmeessä katsomassa! Kyseinen biisi löytyy Pekan Gloriaa-levyltä ja sitä levyä saa ostaa mm. näiden nettisivujen kaupasta.

Katso video tästä linkistä:  Minun käteni soi


Joulun Tähti -kiertueen paikkakunnat julkaistu!

Pekka Laukkarinen Trion Joulun Tähti -kiertueen konserttipaikkakunnat on julkaistu.

Joulun Tähti -konsertti on koko perheelle suunnattu, iloinen joulukonsertti, joka koostuu pääosin vanhoista tutuista joululauluista. Kiertue toimii samalla Joulun Tähti -levyn julkaisukiertueena.

Pekka Laukkarinen Trio: Joulun Tähti -kiertue 2012:
3.12. Lohja
4.12. Tampere
7.12. Porvoo (Joulun Tähti -levyn julkaisukonsertti)
8.12. Kotka
9.12. Ristiina
10.12. Imatra
11.12. Lappeenranta
12.12. Salo
13.12. Kauhajoki
14.12. Raahe
15.12. Jyväskylä


Joulun Tähti -levyn ennakkotilaus alkanut!

Pekka Laukkarinen Trio: Joulun Tähti -albumin ennakkotilaus on alkanut näillä sivuilla! Pekka Laukkarinen Trio - Joulun Tähti
Joulun Tähti on koko perheen joululevy, joka sisältää pääosin vanhoja tuttuja joululauluja, pirteällä ja tyylikkäällä otteella soitettuna! PL Trio tarkoittaa Pekka Laukkarisen lisäksi Matti Laitista ja Leevi Heloa.

Ennakkotilatut levyt postitetaan asiakkaille marraskuun alussa. Levyn hinta on 18 euroa ja ennakkoon tilattuihin levyihin ei tule toimitusmaksuja (norm. 2€). Jos tilaat samassa tilauksessa muitakin levyjä, ne toimitetaan samaan aikaan joululevyn kanssa, ilman toimitusmaksua. Levyn voi tilata näiden sivujen Kauppa-osiosta.

Joulun Tähti -levyn julkaisukonsertti pidetään Porvoon pikkukirkossa perjantaina 7.12.2012 klo 18.00. Toivottavasti mahdollisimman moni pääsee sinne!


Sherlock alkaa 6.2.2012!

Sherlock – lasten salapoliisiseikkailu alkaa!

MTV3 Juniorin kevään uutuus pistää lasten mestarietsiväntaidot koetukselle. Sarjassa vieraillaan työpaikalla ja yritetään sSherlockelvittää, kuka työntekijöistä ei kuulu joukkoon. Sherlockin etsivät vierailevat mm. Suomen Kansallisoopperassa, Linnanmäellä, Serenan vesipuistossa, tehtaalla, ruotsinlaivalla, hypermarketissa, uutistoimituksessa ja nykytaiteenmuseo Kiasmassa. Sherlockin juontajana toimii Pekka Laukkarinen.

Sherlock MTV3 Juniorilla Ma-To klo 17.25, sekä kooste su klo 18.00.


LemppariJoulukiertue 2012 nyt myynnissä

Lempparitrio, eli Pekka Laukkarinen Trion lastenmusaversio, tekee alkaneen vuoden joulun alla LemppariJoulu-kiertueen. Menneenä jouluna Pekka Laukkarinen ja Matti Laitinen tekivät muutamia LemppariJoulukeikkoja duona, mutta nyt tänä vuonna tulee mukaan pianisti Leevi Helo. Näin ollen koko trio valjastaa itsensä joululaulujen pariin.

LemppariJoulukonsertit 2012 ovat nyt varattavissa. Lisätiedot osoitteesta leevi@popunion.fi


Soittotunti-ohjelma MTV3 Juniorilla!

SoittotuntiUusi lastenohjelma Soittotunti alkaa MTV3 Juniori -kanavalla 13.11.2011. klo 17:45.
Sunnuntaisin nähtävän Soittotunnin jokaisessa osassa esitellään yksi lapsille ensimmäiseksi soittimeksi soveltuva soitin. Ohjelmasarjan juontaja Pekka Laukkarinen vierailee jokaisessa jaksossa kyseisen soittimen soittotunnilla opettajan ja oppilaan luona ja tapaa työkseen soittavan ihmisen. Lisäksi käydään musiikkikaupassa tutustumassa soittimiin ja Pekka kokeilee myös itse millaista soittimia on soittaa! Sopii myös perheen pienimmille. Uusinnat lauantaisin klo 17.20.


LemppariJoulu-kiertue

Pekka Laukkarinen ja Matti Laitinen tekevät marras- joulukuussa 2011 muutaman konsertin kattavan LemppariJoulu -kiertueen.

Joulukonserteissa kuullaan Lempparikonserteista tuttujen lastenlaulujen lisäksi myös perinteisiä joululauluja – tietenkin Pekan ja Matin tuttuun tapaan ”pilke silmäkulmassa”.


Onnenpäivä Kultainen Venla -ehdokkaana!

Pekan juontama MTV3 Juniorin Onnenpäivä-ohjelma on ehdolla Kultainen Venla -palkinnon saajaksi. Palkinto on kategoriassa paras lastenohjelma.

Kultainen Venla -gaala tulee suorana lähetyksenä Kansallisoopperasta MTV3-kanavalla sunnuntaina 16.1.11 klo 20-22.


Eläinsatu -dvd:t nyt myynnissä!

Ihastuttavat eläinsadut 1 ja 2 (kirja+cd+dvd) ovat viimein julkaistu!

Ihastuttavat eläinsadut 1 ja 2

Niitä voi ostaa mm. näiden sivujen Kaupasta!

Ihastuttavat Eläinsadut -äänikirjoja on kaksi erilaista. Kumpikin kirja sisältää neljä opettavaista ja suloista tarinaa, joissa pääosassa on eläin. Satuja voi kuunnella CD-levyltä samalla kun lukee kirjaa ja katsoo sen hellyttäviä eläinkuvia. Eläinsatuja voi myös ihastella DVD:ltä, jolla ihan oikeat eläintähdet esiintyvät sadun juonen mukaisesti. Satujen lukijoina ovat Pekka Laukkarinen ja Tuuli-Anna Tola

Ihastuttavia eläinsatuja voi nähdä myös mm. MTV3 Juniori -kanavalla.


Pekan kitara varastettiin!

Pekan ykköskitara varastettiin 12.-13.11.2010 -välisenä yönä. Laittakaa sanaa eteenpäin kitaraja auttakaa löytämään se!

Luvassa löytöpalkkio!

Varastettu kitara on: Martin & Co Custom ”Kitarapaja 30th Anniversary 4/30” (HD28/D42).
Erityistuntomerkkinä on se, että vain tässä yksilössä on plektrasuojat (”kyyneleet”) molemmilla puolilla kaikuaukkoa. Kyseessä on siis harvinainen ja erityinen kitara. Niitä on tehty 30kpl ja ihan samanlaista ei ole toista maailmassa.

Mukana meni paljon muutakin (mm. kaikki efektipedaalit ja mikrofonit) mutta ne saa rahalla korvattua, tätä kitaraa ei.


Mielakka-single julkaistu!

Pekka Laukkarisen Mielakka-single on julkaistu!Mielakka-sinkun etukansi2
Minun Kouvolani -hanke ja PopUnion julkaisivat 8.11.2010 Kouvola-aiheisen singlen ”Mielakka”.

”Mielakka” on Marko Pihavainion sanoittama sekä Pekka Laukkarisen ja Pihavainion yhdessä säveltämä kevyt popteos, joka kuvaa miehen muistoja lapsuuden ja nuoruuden Kouvolasta. Singlen esittäjänä toimii Pekka Laukkarinen. Single on äänitettty PopKammari-studiola ja äänitteellä soittaa Laukkarisen lisäksi myös Matti Laitinen.

”Mielakka” on ensimmäinen julkaistu single ensi vuonna julkaistavasta Minun Kouvolani-aiheisesta kokoelmaäänitteestä.


Elämä on yhtä lastenmusaa

Näköjään on melkoinen tovi siitä kun on viimeksi blogittanut mitään. 🙂

Mennyt vajaat puolitoista vuotta on ollut melko mullistavaa aikaa. Loppuvuodesta 2008 aloimme Laitisen Matin kanssa tehdä lastenmusakeikkoja. Aluksi ajattelimme, että niitä keikkoja tulee varmaankin aina silloin tällöin. Mutta toisin kävi. Viime vuoden aikana me teimme pitkälle toista sataa lastenkonserttia. Niistä reilusti suurin osa (yli 100) oli alakoulukonserttia.

Ja olen ollut ihan mykistyneenä jokaisesta keikasta. On ollut aivan mielettömän hienoja hetkiä kouluissa. Lapset ovat olleet huippuja – monia uusia tuttavuuksia on löytynyt ja useiden kanssa on saanut vaihtaa kuulumisia keikan jälkeen. Koen siitä äärettömän suurta kiitollisuutta! KIITOS!

Viime elokuussa aloimme Matin kanssa tehdä lastenlevyä. Tarkoitus oli tehdä jotakuinkin se meidän alakoulukonserttisetti, sekä lisäksi joitain lisäbiisejä. Halusimme että levyllä kuuluu se sama koulukeikkameininki, joten emme huolineet mukaan keitään muita muusikkoja. Teimme siis koko levyn kahdestaan.

Ja nyt on viimein yli puolen vuoden uurastus ohi. Lempparilevy on valmis! Olen ihan pähkinöinä! Levy kuulostaa juuri siltä, miltä sen pitikin. Levy on tavallaan rauhallinen ja akustinen, mutta silti hyväntuulinen ja meidän näköinen. 🙂

Toivottavasti se löytää mahdollisimman monen kotiin ja soittimeen. Ja toivottavasti se saa toimia ilona ja siunauksena mahdollisimman monen elämässä – niin lasten kuin aikuistenkin.

-pekka 🙂


Lempparilevy on ulkona!

Tätä on odotettu!Lempparilevyn etukansi

Pekka Laukkarisen ja Matti Laitisen huippusuositut lastenkonsertit saivat jatkoa lastenlevyn muodossa. Yli puolen vuoden studiouurastus on ohi ja Lempparilevy näki viimein päivänvalon 1.4.2010.

Lisätietoa Lempparilevystä löytyy näiden sivujen yläpalkista  Musiikki/Levyt/Lempparilevy

Levyä voi tilata näiden sivujen kaupasta. Levyä voi ostaa myös hyvinvarustelluista levykaupoista ympäri Suomen, mutta menee varmaan huhtikuun loppupuolelle ennenkuin sen on levinnyt joka kauppaan.

Mene siis kauppaan ja tilaa Lempparilevy! 🙂


Fan Tzun Best of -jakso 31.1.10

Vielä ehdit nähdä Pekan juontaman Fan Tzu -ohjelman finaalin ja parhaat palat.

Lauantaina 30.1. klo 14.30 nähdään uusinta Fan Tzun 2. tuotantokauden finaalista (esitetty 24.1.). Mukana finaalissa  mm. Virpi Kuitunen ja Alex Valavuori.

Seuraavana päivänä, su 31.1. klo 17.00, tulee Fan Tzun Best of -jakso. Jakso sisältää koko kauden parhaat palat ja mm. ”making of” -osuus.

Molemmat ohjelmat tulee Sub Juniori -kanavalta. Muista katsoa!


Pekka Gospelhittejä 3 -levyllä

Pekan esittämä ”Minun käteni soi” on julkaistu Radio Dein Gospelhittejä 3 -kokoelmalevyllä.

Suuren suosion saaneen Gospelhittejä kokoelmasarjan kolmas osa koostuu Radio Dein soitetuimmista kappaleista sekä arkistojen aarteista. Pekan lisäksi mukana on kappaleita mm. Samuli Edelmannilta, Samuli Putrolta ja Sami Saarelta.

Kyseinen ”Minun käteni soi” -laulu on julkaistu Pekka Laukkarisen Gloriaa-albumilla.

Radio Dein Gospelhittejä 3 -levyn voit tilata mm. täältä: Maanalainen Levykauppa


Fan Tzu alkaa!!!

Fan Tzun toinen tuotankokausi alkaa Sub Juniorilla!

Kauden ensimmäinen jakso nähdään sunnuntaina 15.11. klo 17.00. Siitä eteenpäin aina sunnuntaisin tiedätte, minkä kanavan valitsette. 🙂 Mikäli jokin jakso menee ohi, niin uusinta tulee aina seuraavana lauantaina klo 14.30.

”Fan Tzu on lasten liikunnallinen kilpailuohjelma. Toisella tuotantokaudella Fan Tzu on uudistunut, nyt joka jaksossa kilpailevat tyttöjen joukkue ja poikien joukkue. Ohjelman juontajana toimii Juniorilta tuttu Pekka Laukkarinen.”


Hyökkäyssivusto hyökkäsi :(

www.pekkalaukkarinen.net -sivut ovat viime viikot olleet ”virushyökkäyksen” kohteena. Blogin keskusteluun oli mennyt virus ja Google ”haistoi” sen. Sen takia Google laittoi sivut pannaan.

Nyt jo useamman viikon ajan sivuille mennessä on tullut vain ilmoitus ”Hyökkäysivustosta”, eikä sivuille ole päässyt. Vaikka kaikki virukset puhdistettiin jo kauan sitten, jostain syystä Google ei siltikään päästänyt sivuille.

Mutta nyt alkaa ongelma olemaan hoidettu (mistä kiitos webmasterille, Markus Kaartolle). Toivottavasti uusilta hyökkäyksiltä vältytään. Ja toivottavasti nämä sivut saavat tulevaisuudessakin paljon vierailijoita…mutta ilman viruksia, kiitos. 🙂


Lastenlevyn tekoon!

Matti 10-kielisen kitaran kimpussa
Matti 10-kielisen kitaran kimpussa

Nyt ollaan viimein aloitettu lastenlevyn tekeminen! 🙂

Elokuun alussa (3.-4.8.09) sulkeuduimme Matin kanssa hänen Lahdessa sijaitsevaan studioon (PopKammari) äänittämään tulevaa lastenlevyä.

Alkuvuoden aikana on mielissämme varmistunut ajatus siitä, että meidän ”lastenmusaprojekti” pitää saada levylle. Jos ei muuten niin onpahan ainakin jotain, mitä joskus kuunteluttaa lastenlapsille. 😉

Tarkoitus on äänittää reilu kymmenen lastenlaulua juuri sellaisessa akustisessa hengessä, minkälaisia kyseiset lastenmusakeikatkin ovat olleet. Eli suurin osa lauluista on lapsille tuttuja lauluja, ja ne äänitetään melko yksinkertaisella duo-meiningillä. Keikoilta tutun duo-soiton lisäksi levylle tulee jonkin verran lisää soittimia tueksi, mutta tarkoitus ei ole saada aikaiseksi mitään isoa bändimeininkiä. Myöskään ketään Siitä lähtee lastenlevy!ulkopuolisia soittajia ei pyydetä mukaan, vaan kaikkien soittimien takaa löytyy joko minä tai Laitisen Matti.

Kahden ekan äänityspäivän aikana saimme soitettua muutamaan biisiin kitara- ja lyömäsoitinpohjia, mutta edelleen homma on ihan alkuvaiheessa. Tuleva äänitysaikataulu on vähän ongelmainen, koska meillä molemmila on loppukesä ja syksy täynnä töitä ja voimme äänitellä vain satunnaisesti. Mutta eiköhän se levy sieltä syksyn mittaan ilmesty.

Ja toivottavasti lopputulos miellyttää  – niin meitä kuin muitakin! 🙂


Pekka Fan Tzun juontajaksi

Pekka Laukkarinen nähdään syksyllä Fan Tzun, suositun lastenohjelman juontajana.

Fan Tzu on hauska liikuntakilpailu, jossa kisataan uudenlaisella interaktiivisella leikkikentällä. Tietokoneistettu leikkikenttä mittaa lasten liikuntasuorituksia. Kolmihenkiset joukkueet kilpailevat joka jaksossa viidessä eri lajissa. Joukkueet saavat vahvistusta myös lasten suosikkijulkkiksilta.

Fan Tzu -ohjelma tulee syksyllä Sub Juniori -kanavalta. Kyseessä on Fan Tzun toinen tuotantokausi, ensimmäistä kautta juonsi mm. Pelikaanimiehestä tuttu Kari Ketonen. Ensimmäisen tuotantokauden uusinnat pyörivät tällä hetkellä Sub- sekä SubJuniori -kanavilla.

www.juniori.fi/fantzu


Puolet vuodesta takana

Se on kuulkaas vuosi jo yli puolen välin! On siis pienen välitilinpäätöksen aika. 🙂

Mennyt puoli vuotta oli käsittämättömän hieno! Olen saanut tehdä juuri sitä mistä pidän eniten, eli keikkailla. Keikkoja kertyi ensimmäisen kuuden kuukauden aikana melko tarkka sata (tarkka taisi olla 97). Se on mielestäni aika hieno määrä. Kiertuevuotta suunnitellessani en osannut uneksiakaan niin suuresta keikkamäärästä.

Sellaisen keikkamäärän aikana ehtii nähdä monta ihmistä ja juuri ihmisten kohtaamisesta ja heidän kanssaan juttelemisesta saan itse eniten. On jännä huomata, että vaikka itse esiintyminen on se ”the juttu”, missä koen todella eläväni, niin silti yleensä keikoista jää eniten mieleen ne kohdatut ihmiset ja keskustelut. Olen vähän yrittänyt pitää yleisömääriä ylhäällä (jo senkin takia että joudun ilmoittamaan ne Teostoon), niin laskujeni mukaan ensimmäisen puolen vuoden aikana esiinnyin noin 16500 ihmiselle. Eipä sitä tietysti ole tullut kaikkien kanssa juteltua, mutta aika monen kanssa kuitenkin. 🙂 Siispä kiitos jokaiselle jonka kanssa on tullut sanoja vaihdettua. 🙂

Erityinen ilon aiheeni on ollut uudet lastenkonsertit. Aloimme Laitisen Matin kanssa viime vuoden lopulla tehdä lastenkonsertteja ja ne ovat tuntuneet todella virkistäviltä ja hienoilta. Lapset on huippuja – olen ollut ihan myyty! 🙂 Lähes puolet menneen puolen vuoden keikoista on ollutkin juuri lastenkonsertteja, ja syksykin näyttää niiden osalta lupaavalta, YEAH!

Ilolla odotan, mitä vuoden toinen puolisko tuo tullessaan…toivottavasti ainakin mahdollisimman paljon teidän näkemistä keikoilla! 🙂

-pekka-


Pekka Tähtikisa 2009 -juontajana MTV3:lla

Pekka Laukkarinen toimii juontajana Koululainen-lehden järjestämän Tähtikisa 2009 -finaalin tv-koosteessa, MTV3:lla.

Koululaisen Tähtikisan finaaliin on yltänyt 10 esitystä, mukana mm.  bändisoittoa, tanssia sekä voimistelua. Finaali järjestetään 20.4. Espoossa sijaitsevassa Reippailuhalli Huimalassa.

Tähtikisan finaalista tehtävä televisiokooste nähdään lauantaina 25.4.2009 MTV3:lla klo 10.45.

Uusinnat Sub Juniori -kanavalla su 26.4. klo 13.30 ja ma 27.4. klo 19.00.

Koululainen-lehti


Viimeinkin!

Viimeinkin! Se on sana, joka on viime päivinä ollut sanavarastoni ehkä käytetyin sana. Sanaa olen käyttänyt puhuessani kahdesta eri teemasta: levystä ja nettisivuista.

Viimeinkin siis on Gloriaa-levy valmis! Sitä tehtiin yli vuosi. Tammikuussa 2008 istuimme ekan kerran Laitisen Matin PopKammari-studiolla ja kävimme uusia, levylle tulevia biisejä läpi. Kevään ajan me soittelimme ja sovittelimme biisejä ja äänitykset alkoivat kesäkuussa. Silloin Heleniuksen Olli ja Ryökkysen Pasi saapuivat soittamaan omat osuutensa. Ollin ja Pasin sessioiden jälkeen minulle tuli sellainen fiilis, että tästä levystä tulee oikeasti hyvä. Niin hyvin Ollin ja Pasin soitto toimi!

Loppukesä ja syksy sitten ääniteltiin kaikkia muita soittimia. Syksyllä äänitykset olivat jonkin aikaa pysähdyksissä, kun Matti teki Simojoen Pekan sooloalbumia. Näin jälkeenpäin tämä tauko oli varmasti hyvä asia, koska sen aikana sai vähän etäisyyttä levyyn ja ehkä jopa uusia ideoitakin. Sitä paitsi tauon aikana tuli Suomeen yksi hieno gospellevy lisää – Pekka Simojoen Etelänristi. 🙂

Koko loppuvuosi sitten ääniteltiin! Levyn piti alkuperäisen aikataulun mukaan olla valmis jo hyvissä ajoin ennen joulua, mutta vähän väliä eteen tuli viivästymisiä ja hidasteita. Esimerkiksi silloin kun minun piti laulaa omia lauluosuuksiani, oli minulla flunssan takia ääni maassa ja äänityksiä piti siirtää. Mutta pikkuhiljaa äänitykset eteni ja levyn valmistuminen lähestyi. 🙂

Levyn julkkarikonsertti pidettiin Lempäälän Uusi Alku –tapahtumassa 10.1. Levyhän siis ei ollut silloin vielä valmis, mutta keikka heitettiin kuitenkin – tietenkin. 🙂

Viimeinen viivästys oli painofirman moka. Paria päivää ennen levyn tuloa painosta painofirma lähetti viestin, että kansien painamisessa on tullut jokin virhe ja kaikki kannet joudutaan painamaan uudestaan. L Tämä työnsi levyn ulostuloa vielä viikon verran eteenpäin.

Viimein maanantaina 16.2. levyt tulivat painosta. Ja kyllä meinaan tuntui hyvältä! J Levy on juuri sitä mitä yritimme saada aikaiseksi. Minun mielestäni levy on tasapainoinen kokonaisuus…varmastikin tasapainoisin levyni tähän asti. Levy on hyväntuulinen, mutta silti syvällinen. Näin siis itse koen levyn. Samoin kannet ovat mielestäni todella hienot. Siitä kiitos Joona Kalliolle sekä kuvaaja Erne Hakalalle.

Toinen aihe, josta puhuessani on Viimeinkin-sana kuulunut, on nettisivut. Gloriaa-levyn myötä olen myös saanut uudet sivut. Vanhat sivut (jotka mielestäni olivat aina hienot) olivat jo melko vanhat eivätkä ne enää oikein toimineet.

Esimerkiksi vieraskirja jouduttiin ottamaan pois käytöstä jo varmaan vuosi sitten, kun sinne tuli satoja spämmejä päivässä. Se oli iso harmi! Mutta nyt toimii vieraskirja!!! Toivottavasti käyt sinne mahdollisimman usein kirjoittamassa kuulumisesi!

Uudet sivut vielä päivittyvät ja saavat lopullisen muotonsa tässä kevään mittaan, joten olehan tarkkana, että löydät kaikki uudistukset heti tuoreeltaan. Uusien sivujen takana on mies nimeltä Markus Kaarto. Markus on tehnyt myös mm. The Rainin uudet sivut. Kiitos Markukselle!!!

Toivottavasti sekä Gloriaa-levy, että uudistuneet nettisivut tavoittavat mahdollisimman monet ihmiset. Ja erityisesti toivon, että ne voisivat olla ihmisille iloksi, hyödyksi ja siunaukseksi.


Gloriaa Radio Dein viikon levynä

Gloriaa-levy on Radio Dein viikon levynä viikolla 9 (23.-28.2.09).

Joka arkipäivä klo 8.50 esittelen levyltä yhden laulun. Ohjelman uusinta tulee klo 12.30. Lauantaina 28.2. klo 11.00 tulee kaikki viisi laulua putkeen esittelyineen.


GLORIAA on ilmestynyt!

Tänään 16.2. on uudet Gloriaa-levyt tulleet painosta!

Itse olin Naantalin Muumimaailmassa tekemässä lastenohjelmia, joten itse en niitä ollut hakemassa, mutta onneksi legendaarinen gospelmanageri Kalle Knuuttila kävi hakemassa levyt puolestani.

Nyt seuraava yö menee levyjen postittamisessa jotta kaikki sen ennakkoontilanneet saavat levyn hetimiten!

Kiitos kaikille ennakkoontilaajille ja tietenkin niille, jotka sen toivottavasti myöhemmin ostavat 😉 Toivottavasti levy kuulostaa hyvältä teidän(kin) korvissanne! MInun korvissani kulostaa! =)


Gloriaa ilmestyy 16.2.

Monien viivästymisten jälkeen levyn julkaisupäivä siirtyi vielä kerran!

Aiemmin ilmoitettu 10.2. siirtyi lähes viikon eteenpäin ja tämän hetken (lähes varman) tiedon mukaan Gloriaa ilmestyy 16.2. Heti seuraavana päivänä levy lähtee postissa ennakkotilaajille. Kiitos kaikille kärsivällisyydestä!