Tv-työt

Pekka Laukkarinen on yksi Suomen suosituimmista lasten tv-juontajista.

Hän on toiminut vuodesta 2008 lähtien Suomen suositumman lasten televisiokanavan, MTV Juniorin, juontajana. MTV Juniori on MTV:lle kuuluva maksukanava. Pekka juontaa Juniorilla mm. Onnenpäivä,  Soittotunti sekä Sherlock -nimisiä ohjelmia.

ONNENPÄIVÄ

Onnenpäivä on MTV Juniorin juontoympäristöön liittyvä, joka tulee monta kertaa päivässä. Ohjelmassa keskustellaan, leikitään, lauletaan ja touhutaan vaihtuvien teemojen ympärillä. Onnenpäivä oli ehdokkaana Kultainen Venla 2010 – palkinnon saajaksi kategoriassa paras lasten- ja nuortenohjelma.

SHERLOCKSherlock

Sherlock on vuodesta 2012 alkaen MTV Juniorilla näkynyt lastenohjelma, jossa lapsijoukkueiden tehtävänä on etsiä huijaria. Kahden hengen lapsijoukkueet tutustuvat aikuisten työpaikkaan ja tutustua siellä työskenteleviin ihmisiin. Paitsi, että yksi työntekijä on oikeasti huijari. Lasten tehtävänä on ottaa selville, kuka ei ole se joka väittää olevansa. Sherlockin juontajana toimii Pekka Laukkarinen. Sherlock oli ehdokkaana Kultainen Venla 2012 – palkinnon saajaksi kategoriassa paras lasten- ja nuortenohjelma.

Soittotunti1

SOITTOTUNTI

Soittotunti näkyi MTV Juniorilla vuosina 2011-2012. Kyseessä oli lasten musiikkiohjelma, jonka jokaisessa jaksossa tutustuttiin yhteen soittimeen ja eri-ikäisiin kyseistä soitinta soittaviin ihmisiin. Nimensä mukaisesti ohjelman aikana vierailtiin myös ihan oikealla soittotunnilla. Ohjelman tarkoituksena oli hauskalla tavalla tutustua eri soittimiin ja ehkä löytää myös se itselleen mieluinen soitin.

Fan Tzua kuvaamassa

FAN TZU

Pekka juonsi 2009-2010 tullutta lasten suosittua kilpailuohjelmaa – Fan Tzua.

Fan Tzu on liikuntakilpailu, jossa kisataan uudenlaisella interaktiivisella leikkikentällä. Tietokoneistettu leikkikenttä mittaa lasten liikuntasuorituksia. Kolmihenkiset joukkueet kilpailevat joka jaksossa viidessä eri lajissa. Joukkueet saavat vahvistusta myös suosikkijulkkiksilta.

Pekka juonsi Fan Tzun toisen tuotantokauden, ensimmäisen kauden juonsi mm. Pelikaanimiehestä ja Ketonen & Myllyrinne -ohjelmista tuttu Kari Ketonen.

Fan Tzua juontamassa

IHASTUTTAVAT ELÄINSADUT

Pekka toimii myös lukijana Ihastuttavissa eläinsaduissa – MTV Juniorin satuhetkissä. Saduista on julkaistu kaksi “Ihastuttavat eläinsadut” -cd/dvd:tä.

MUITA TV-TÖITÄ

– Tähti 2009 -kisan finaalin juonto. Tämän “lasten talenttikisan” finaali nähtiin MTV3-kanavalla 25.4.2009.
– Dubbauksia. Mm. Sparrow Hoodin ääni animaatiossa Ever After High.

KEIKKAMYYNTI:
  • Ohjelmatoimisto Kristalli
  • Johanna Vauto puh. 045 114 6919
  • johanna@ohjelmakristalli.com
  • www.ohjelmakristalli.com
MTV Juniori / MTV
  • tiedottaja Jaana Santanen, puh. 010 300 6222
  • jaana.santanen(at)mtvmedia.fi
LEVYJAKELU:
  • PopUnion Oy
  • myynti@popunion.fi
Pekan vauhdissa mukana:
Schwarzkopf Professional AKG-mikrofonit MTV Juniori
Ota yhteyttä
Pekka muualla