Lastenmusiikki

Pekka Laukkarinen Duon ja Trion lastenkonserteista on tullut sensaatio, erityisesti Suomen alakouluissa!

Pekka & Matti: Lempparilevy

Vuonna 2009 Pekka ja muusikko-ystävänsä Matti Laitinen saivat idean! ”Eikö meidän pitäisi tehdä myös lastenkonsertteja!” Pekka oli yksi Suomen suosituimmista lasten tv-kasvoista (MTV Juniori) ja Matti yksi Suomen suosituimmista lasten radio-äänistä (Pikku Ykkönen, Yle Radio1). Kuitenkin he olivat lähes 10 vuotta kiertäneet yhdessä esiintymässä vain nuorille ja aikuisille. ”Miksi me emme tee musiikkia myös lapsille, jotka kuitenkin tuntevat meidät?”

Pekka ja Matti kehittivät vanhoista tutuista lastenlauluista ”Lempparikonsertin” ja ilman sen kummempaa mainostusta heidän keikkakalenterinsa täyttyi konserttipyynnöistä.

Sittemmin mukaan on tullut pianisti Leevi Helo ja nykyisin lastenkonsertteja toteutetaan joko Duona, jolloin Pekan seurassa on yleensä joko Matti tai Leevi tai Pekka Laukkarinen Triona, jolloin lavalla on koko kolmikko.

Konsertit ovat riemukkaita ja vauhdikkaita hetkiä tuttujen lastenlaulujen äärellä. Laulut ovat sovitettu hyväntuulisesti ja koskettavasti ja niistä on iloa niin lapsille kuin aikuisillekin. Lastenkonsertit ovat tunnettuja korkeasta musiikillisesta laadustaan ja soitinten suuresta määrästä.

Lastenkonsertit ovat saaneet rinnalleen myös koko perheen Joulun Tähti –konsertit, jotka toteutetaan Triolla. Vuodesta 2011 asti joulukonsertteja on toteutettu reilut 30 konserttia vuodessa, aina joulukuussa.

Lastenkonserttien suosio on poikinut myös levyjä. Toistaiseksi on julkaistu:

– Pekka & Matti: Lempparilevy (2010)
– Pekka Laukkarinen Trio: Joulun Tähti (2012).

Molemmat levyt ovat tilattavissa mm. näiden nettisivujen kaupasta.

KEIKKAMYYNTI:
  • Ohjelmatoimisto Kristalli
  • Johanna Vauto puh. 045 114 6919
  • johanna@ohjelmakristalli.com
  • www.ohjelmakristalli.com
MTV Juniori / MTV
  • tiedottaja Jaana Santanen, puh. 010 300 6222
  • jaana.santanen(at)mtvmedia.fi
LEVYJAKELU:
  • PopUnion Oy
  • myynti@popunion.fi
Pekan vauhdissa mukana:
Schwarzkopf Professional AKG-mikrofonit MTV Juniori
Ota yhteyttä
Pekka muualla