Elämä on yhtä lastenmusaa

Näköjään on melkoinen tovi siitä kun on viimeksi blogittanut mitään. 🙂

Mennyt vajaat puolitoista vuotta on ollut melko mullistavaa aikaa. Loppuvuodesta 2008 aloimme Laitisen Matin kanssa tehdä lastenmusakeikkoja. Aluksi ajattelimme, että niitä keikkoja tulee varmaankin aina silloin tällöin. Mutta toisin kävi. Viime vuoden aikana me teimme pitkälle toista sataa lastenkonserttia. Niistä reilusti suurin osa (yli 100) oli alakoulukonserttia.

Ja olen ollut ihan mykistyneenä jokaisesta keikasta. On ollut aivan mielettömän hienoja hetkiä kouluissa. Lapset ovat olleet huippuja – monia uusia tuttavuuksia on löytynyt ja useiden kanssa on saanut vaihtaa kuulumisia keikan jälkeen. Koen siitä äärettömän suurta kiitollisuutta! KIITOS!

Viime elokuussa aloimme Matin kanssa tehdä lastenlevyä. Tarkoitus oli tehdä jotakuinkin se meidän alakoulukonserttisetti, sekä lisäksi joitain lisäbiisejä. Halusimme että levyllä kuuluu se sama koulukeikkameininki, joten emme huolineet mukaan keitään muita muusikkoja. Teimme siis koko levyn kahdestaan.

Ja nyt on viimein yli puolen vuoden uurastus ohi. Lempparilevy on valmis! Olen ihan pähkinöinä! Levy kuulostaa juuri siltä, miltä sen pitikin. Levy on tavallaan rauhallinen ja akustinen, mutta silti hyväntuulinen ja meidän näköinen. 🙂

Toivottavasti se löytää mahdollisimman monen kotiin ja soittimeen. Ja toivottavasti se saa toimia ilona ja siunauksena mahdollisimman monen elämässä – niin lasten kuin aikuistenkin.

-pekka 🙂